Mr. Smith is well known in Washington because of his many social blunders - 阅读训练 - 优雅作文网,北京万达影城影讯,莎娜琳官方网站,山海经 白话文

网络炸金花游戏

网络炸金花游戏 > 英语专区 > 高中英语 > 阅读训练 > Mr. Smith is well known in Washington because of his many social blunders

Mr. Smith is well known in Washington because of his many social blunders

标签:没有 一个 一段 文章 时间:2014-07-14  来源:阅读训练
 评论:
字体:

北京万达影城影讯,莎娜琳官方网站,山海经 白话文

导读: AMr.SmithiswellknowninWashingtonbecauseofhismanysocialblunders.Healwayslikestoattendthevariousso­cialfunctionsbecausehewantstoexpandhiscircleoffriends.Wheneverheisinvited,hegoes,unlessheisill.Rece...
Mr. Smith is well known in Washington because of his many social blunders

 A

Mr. Smith is well known in washington because of his many social blunders. He always likes to attend the various so­cial functions because he wants to expand his circle of friends. Whenever he is invited, he goes, unless he is ill.

Recently he received an invitation to a fashionable ban­quet. Although he did not know the hostess, he accepted the invitation. He was secretly very pleased, because he felt that his reputation as a desirable guest was growing.

When he arrived at the banquet hall, he found that about one hundred people had been invited. He began to move a-round the hall. He spoke to other guests whether he knew them or not. He soon realized that he had never met any of the other people present, although they seemed to know each other.

At dinner he was seated beside a very dignified woman. The woman tried to be friendly even though she had never met Mr. Smith before. She spoke politely whenever he spoke to her. Between the first and the second course of the meal, she, turned to Mr. Smith and said, “Do you see that gray-haired man at the end of the table? The one with glasses.”

“Ah, yes. Who is he?”

“He’s the Secretary of the Interior!” she replied.

Mr. Smith said, “So that’s the secretary of the Interior! I’ m afraid that I find very little to admire about him, although he is the Secretary.”

The woman stiffened and did not reply. Mr. Smith contin­ued in spite of her coldness. “I really can’t see how he re­ceived his appointment unless he is perhaps a relative of the President.”

“It hardly matters whether you like the Secretary or not,” she said. “He was chosen because the President thought he was the man for the job. If he does the job well, you should have no complaint.”

“That’s just it,” persisted Mr. Smith. “No one does the things he does, unless he is a complete fool!”

“Sir!” said the woman in all her dignity. “Do you know who I am?” “No,” replied Mr. Smith.

“I am the Secretary’s wife,” she said coldly. Mr. Smith was shocked, but he went on in spite of his embarrassment. “Madam, do you know who I am?”

“No, I don’t,” the woman replied.

“Thank goodness!” exclaimed Mr. Smith, as he quickly left the table.

1. Why is Mr. Smith well known in Washington?

A。 He’s the Secretary of the Interior.

B. He has more friends than other people.

C。 He always makes foolish mistakes on social occasions.

D. He likes to go to all kinds of parties.

2. At dinner he was seated beside a very dignified woman. The underlined part means ________.

A. beautiful               B. serious          C. noble                     D. kind-hearted

3。 When Mr. Smith learned that the woman didn’t know who he was, he felt ________.

A。 shocked               B. worried          C. embarrassed          D. relieved

英语学习资料

 (A)本文记述了一个在华盛顿因犯错而有名的Smith先生在一次宴会上,由于出言不逊而自讨没趣的故事。

1. C细节题。根据文章第一段第二句可知。

2。 C词义题。根据她的身份the Secretary’s wife可知,她应该是高贵的,尊贵的。选项ABD在文章中没有暗示。

3. D推断题。根据前面他说的话和Thank goodness可推知,由于女士不认识他,因而他感到一点宽慰。

炸金花安卓版 必下德州扑克下载 三公怎么玩 真钱推筒子游戏 网络炸金花游戏百人牛牛无限金币版下载 一元可提现斗地主 多财多福电玩城 万人三公棋牌 现金炸金花网站 现金博三公